21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Familie-acteur: “ik word persoonlijk begeleid door Kurt Rogiers”

Aaron Blommaert
Foto: DPG Media

Aaron Blommaert heeft de schoolbanken nog maar net vaarwel gezegd of hij staat al op de set van Familie. De 18-jarige acteur is sinds kort te zien als Raven, de zoon van Lars (een rol gespeeld door Kürt Rogiers). Blommaert blikt met een positief gevoel terug op zijn eerste maanden bij Familie.

“Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Dus ik wist meteen: dit wordt hard werken. Maar juist die druk doet me beter presteren,” vertelt Aaron in Story.

Zijn personage ‘Raven’ is ook erg leuk om spelen, meent de acteur: “Misschien net omdat hij heel anders is dan ik: vrij introvert en heel filosofisch ingesteld. Ik ben juist erg expressief,” aldus Aaron Blommaert.

Aaron Blommaert wordt persoonlijk begeleid door zijn ‘televisievader’ Kürt Rogiers en ze zitten zelfs in elkaars bubbel omdat ze zoveel scènes samen hebben. ‘Ik mag en kan hem dus alles vragen. We rijden samen naar de set van Familie en onderweg babbelen we wat of repeteren we onze dialogen,” vertelt Aaron in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today