7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 april 2021
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 april 2021

Familie-acteur: “nog steeds last van mijn coronabesmetting”

Antony Arandia
Foto: DPG Media

Antony Arandia zien we dertien jaar na zijn veelbesproken rol in ‘Sara’ opnieuw op ons kleine scherm dankzij een gastrol in Familie. De acteur vertelt in Primo dat hij onlangs ook in quarantaine moest omwille van een coronabesmetting.

“Ik heb het net gehad”, vertelt de 34-jarige acteur in Primo. “Het gekke is dat ik geen flauw idee heb waar ik corona opgelopen heb. Ik ben iemand die zelden of nooit ziek is, maar nu heb ik een aantal dagen met een grieperig gevoel in bed gelegen.”

De mama van de acteur is verpleegster en kreeg al een tijdje terug haar vaccin. Antony Arandia besloot dan ook zijn quarantaine door te brengen in Hotel Mama.

“Het nadeel was dan wel dat ook zij niet mocht gaan werken opdat ze het virus zeker niet zou kunnen overdragen. Mama heeft me gesoigneerd met stoofpotjes en balletjes in tomatensaus. Voor zover ik kon proeven wat ik at, want ik heb een aantal dagen last gehad van geur- en smaakverlies”, geeft de acteur toe in Primo.

Ondanks zijn milde klachten, ondervindt de acteur nog steeds hinder van zijn besmetting. “Bepaalde smaken onderscheid ik moeilijker dan voorheen. Ook ruiken doe ik naar mijn gevoel nog maar voor 80 procent. Koffie – nochtans een sterke geur – kwam er de voorbij weken maar moeilijk door”, onthult Antony Arandia in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today