14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Familie-acteur onthult: “dit zal alleen maar escaleren”

Foto: VTM

Yanni Bourguignon maakt zich als Cédric in Familie momenteel niet echt populair bij de kijkers. Zijn personage ligt overhoop met zijn stiefbroer Raven (een rol van Aaron Blommaert) en aangezien Raven de nieuwe lieveling is van de Familie-kijkers krijgt Yanni Bourguignon het zwaar te verduren op sociale media. En de strijdbijl tussen de stiefbroers wordt nog niet meteen begraven, onthult de acteur in Dag Allemaal.

“Ja, het gaat er bitsig aan toe”, geeft Yanni Bourguignon toe. En de pijnlijke broederstrijd zal alleen maar escaleren. De kijkers mogen zich aan nog heel wat drama en ruzies verwachten. En de reacties op dergelijke scènes zijn niet van de poes, beseft ook de 22-jarige acteur.

“Zo moest Cédric Raven jaloers toesnauwen dat hij een dode-moedercomplex heeft. Een heel heftige scène, waarvan ik op voorhand wist dat die niet zomaar zou passeren. De aftiteling liep nog niet of de commentaren stroomden al binnen”, weet Yanni Bourguignon maar al te goed hoe hard Familie leeft op sociale media.

“Cédric is al langer niet de sympathiekste, maar als je de chouchou van de serie beledigt… Ja, dan krijg je gegarandeerd nog meer verwensingen naar je hoofd”, haalt Yanni Bourguignon de schouders op in Dag Allemaal.

Maar van die verwensingen ligt de acteur niet wakker. Integendeel. “Ik beschouw ze als een compliment. Ze bewijzen dat ik Cédric geloofwaardig neerzet”, aldus Yanni Bourguignon in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today