10 °C Antwerpen, BE
maandag 25 april 2022
10 °C Antwerpen, BE
maandag 25 april 2022

Familie-acteur onthult verhaallijn over slechterik: “hij heeft altijd de beste bedoelingen”

Foto: DPG Media

De kijkers van Familie moesten even slikken toen slechterik Tony opnieuw zijn opwachting maakte in hun favoriete serie. Maar Jeroen Van Dyck is maar wat blij dat hij opnieuw in de huid van de psychopathische verpleger mag kruipen…

“Ja, eigenlijk wel”, geeft de 42-jarige acteur toe in Dag Allemaal. “Ik heb een fantastische tijd beleefd. De stouterik mogen spelen is geweldig, terwijl de sfeer op de set onder de collega’s net het tegenovergestelde is van al die kommer en kwel. Mijn vertrek deed me wel iets. Dus omarm ik mijn comeback met veel plezier.”

Of zijn personage Tony zijn leven gebeterd heeft gedurende zijn opsluiting blijft een open vraag, waarbij ook de acteur zich op de vlakte houdt: “Mmm, van de gedachte dat hij altijd alles met de beste bedoelingen doet, is hij toch niet verlost”, lacht Jeroen Van Dyck in het weekblad.

“Hij zal proberen te laten zien dat hij veranderd is. Maar ondertussen slaagt hij erin alles weer op losse schroeven te zetten, laat ik het zo zeggen”, klinkt het mysterieus bij de Familie-acteur in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today