1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Familie-acteur over BV’s die naaktfoto’s sturen: “dat is gewoon dom”

Foto: VTM

Het is ondertussen alweer enige tijd geleden dat er enkele naaktfoto’s lekten van een aantal BV’s. Zowat iedereen in Vlaanderen had een mening over de BV’s en die foto’s en die werd dan ook druk geuit op sociale media. Wie zoiets nooit zou overkomen is acteur Maxime De Winne.

“BV’s die ongevraagd naaktfoto’s de wereld insturen, dat vind ik onkuis. En vooral dom. Kijk, voor de kerk is té veel drinken, té veel eten, té veel seks onkuis maar dat vind ik niet. Het kan nooit genoeg zijn. Al masturbeer je honderd keer per dag, wie of wat kwets je daarmee en wie ben ik om daarover te oordelen? Leef erop los, maar hou rekening met anderen. Van zodra iemand zegt: ‘Neen, dat wil ik niet!’, dan moet je daar naar luisteren”, zegt De Winne in Primo.

Ook vreemdgaan komt niet in Maxime op. “Daar heb ik zelf helemaal geen behoefte aan, maar ik kan het in sommige situaties begrijpen. Soms kan overspel zelfs de redding van een relatie betekenen, bij een koppel met een seksueel probleem bijvoorbeeld. Dus neen, ik ben ook zeker niet tegen prostitutie of tegen een dubbelleven. Zelf vind ik seks bínnen een relatie heel belangrijk dus ik zal het nooit ergens anders gaan zoeken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today