17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Familie-acteur Peter Bulckaen deelt levenswijsheid: “dit moeten mensen doen om gelukkig te worden”

Peter Bulckaen
Foto: DPG Media

Peter Bulckaen kennen we allemaal als Mathias in Familie. De 55-jarige acteur vertelt in Primo dat ‘gelukkig zijn’ alsmaar meer een levensdoel is geworden voor vele mensen. Veel meer dan vroeger. “Die dwang om naar geluk te streven was veel minder. Het gebeurde gewoon. En omdat ze zichzelf geen druk oplegden, konden ze waarschijnlijk ook veel meer genieten van die momenten dan de huidige generaties,” meent Peter Bulckaen.

“Soms lijkt het wel alsof iedereen bezig is met de toekomst, met wat hen gelukkig zal maken, en daardoor vergeten ze in het heden te leven en missen ze allerlei leuke momenten. Ze zijn altijd aan het volgende aan het denken,” onthult Peter Bulckaen in het weekblad.

De acteur geeft echter toe dat ook hijzelf wel eens meegezogen wordt in de rat race van het leven. Maar met ouder te worden slaagt Bulckaen er alsmaar beter in om alles te relativeren. “We zoeken het allemaal te ver, toch? Ik kan gewoon genieten van op ’n bankje te zitten met een flesje spuitwater en twee honden te zien spelen,” aldus Peter Bulckaen in Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today