16 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Familie-actrice Annie Geeraerts niet in paniek door coronavirus

Annie Geeraerts (Anna)
@VTM

Annie Geeraerts behoort met haar 93 jaar tot de risicogroep voor het coronavirus, maar de actrice die we allemaal kennen als de bomma uit Familie is niet bang. Annie moet niet naar de set van Familie waar de opnames stilgelegd werden en haar dochter doet de boodschappen zodat ze zoveel mogelijk binnen kan blijven. Maar angst voor het virus kent ze niet.

“Ik loop niet rond met een masker, nee,” onthult de actrice in Story. “Misschien dat ik wel wat vaker én grondiger mijn handen was als ik in contact ben geweest met andere mensen.” Maar zo ver gaan als ontsmettingsmiddel in haar handtas meenemen, wil Annie Geeraerts niet gaan. “Ik voel me kerngezond, en als mijn tijd om te gaan gekomen is, dan is het zo,” klinkt het berustend bij Annie Geeraerts, die er wel aan toevoegt dat ze hoopt dat die tijd nog niet voor meteen is.

“Maar jezelf bang maken heeft geen zin,” klinkt de wijze raad van Annie Geeraerts. “Ik heb wel het geluk dat ik niet erg vatbaar ben voor ziektes,” voegt de actrice eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today