7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Familie-actrice doet een warme oproep: “doe het gewoon”

Familie
Foto: VTM

Marianne Devriese heeft met de kleine Pippa een risicopatiëntje in huis voor het coronavirus. De Familie-actrice neemt dan ook geen enkel risico: “We zijn inderdaad heel voorzichtig en volgen de regels heel strikt in het belang van Pippa”, klinkt het bij Marianne in Story.

Vriendinnetjes van haar andere dochters Ava en Lina kunnen nu even niet langskomen. “Ik probeer de contacten te beperken tot wat strikt noodzakelijk is”, geeft de actrice ruiterlijk toe. En dat heeft ook consequenties voor de grootouders. Zij lijden er hard onder dat ze hu kleinkinderen niet kunnen zien. ‘Voor hen is het zeker een verloren jaar.”

Marianne Devriese doet dan ook een warme oproep in Story. De actrice hoopt dat iederéén zich laat vaccineren: “Zodat we snel terug naar ons normale leven kunnen. Ik geloof niet zozeer in de politiek, maar wel in de wetenschap, en dat de vaccinaties veilig en effectief zijn.”

De actrice begrijpt dat sommige mensen daar wantrouwig tegenover staan: “Het is menselijk om daar sceptisch tegenover te staan maar ik zou zeggen: doe het gewoon. Het is het enige wat we kunnen doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today