11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
11 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Familie-actrice droomt van terugkeer naar Thuis

Ann Van den Broeck
© RV

Ann Van den Broeck zag haar personage Kathleen al meteen sterven in het nieuwe seizoen van Familie. Haar personage bezweek aan kanker en wordt deze week begraven. De 43-jarige actrice blikt positief terug op haar emotionele passage in de VTM-serie. Al twijfelde ze wel even voor ze de rol aanvaardde…

De actrice onthult in TV Familie dat ze wist dat de rol beperkt in de tijd zou zijn. “Dat was ook de reden waarom ik eerst twijfelde om eraan te beginnen. Doodgaan in een serie betekent dat je personage nooit kan weerkeren. En dat ik als actrice de volgende jaren niet in aanmerking kom voor eventuele andere mooie rollen in Familie.”

Maar de makers vertelden haar dat e niet meteen grote vrouwelijke rollen in het verschiet lagen, dus hapte Ann Van den Broeck toch maar toe. En spijt heeft ze allerminst: “Het is tenslotte een mooie rol met veel emoties op een set met fijne collega’s,” vertelt de actrice in TV Familie.

Ann Van den Broeck zagen we ook al aan het werk in Thuis waar ze de Poolse zus van Waldek speelt. “In Thuis leef ik nog. Oef,” lacht de actrice in TV Familie. “Op dit moment heb ik geen weet van en mogelijke terugkeer van mijn personage, maar in soapland kan het snel gaan. Dat ze er maar werk van maken! Ik ben toevallig vrij,” knipoogt Ann Van den Broeck in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today