5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Familie-actrice: “Ik was te zien op Times Square in New York”

VTM

Liefhebbers van hiphop zullen actrice Cyra Gwynth zeker al ergens gezien hebben. Cyra is niet alleen bezig met acteren, maar ook met muziek. Dat ze nu haar twee passies kan delen, vindt ze fantastisch.

“Na mijn eerste dag op de set voelde ik meteen dat dit is wat ik het liefste elke dag zou willen doen. Acteren boeit me al lang, maar de voorbije jaren timmerde ik dus vooral aan mijn muziekcarrière. Op de set van ‘Familie’ heb ik ook beseft dat acteren ook gewoon superleuk is”, zegt ze in Tv Familie.

Maar naast het acteren werkt ze dus ook druk verder aan haar muziekcarrière. En ook daar zit ze boordevol spannende plannen.

“Ik heb een zot jaar achter de rug. Ik heb een EP uit met acht nummers en dat leverde deze zomer concerten in Paradiso in Amsterdam en de AB in Brussel op. Spotify steunt me ook enorm en daardoor haalde ik in juni zelfs hun billboard op Times Square in New York.”

En binnenkort zit er dus een debuutalbum aan te komen waar Cyra nu de laatste hand aan legt. “Dat zal in 2023 uitgebracht worden, eerst komt er nog een nieuwe single. Ik hoop in 2023 veel geboekt te worden voor festivals. En veel in ‘Familie’ te spelen, natuurlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today