22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Familie-actrice kaart probleem aan: “de kijkers gaan het sowieso merken”

Foto: VTM

Marianne Devriese onthult in Story dat het leven op de set van Familie niet eenvoudig is sinds corona onze maatschappij in de tang houdt.

“Onze draaiplanning wordt vaak in de war gestuurd door quarantainemaatregelen voor de ene of de andere. We moeten allemaal flexibel zijn”, verduidelijkt ‘Iris’.

“In het begin was er nog onze ‘circle of trust’, waarbij je je tegenspeler in je bubbel neemt en een wederzijds vertrouwen hebt in elkaar dat je er de kantjes niet van afloopt. Met die ene persoon moest je de anderhalve-meter-afstandsregel niet respecteren. Het is immers heel moeilijk als je als koppel niet aan dezelfde tafel kunt zitten.” Maar aan die circle of trust is ondertussen een einde gekomen…

“Sinds de tweede golf moet iedereen weer anderhalve meter afstand van elkaar houden. We doen ons best om het zo geloofwaardig mogelijk over te brengen, maar de kijkers gaan het sowieso merken”, geeft Marianne Devriese toe in Story.

“Het is bijvoorbeeld heel raar dat een moeder haar verdrietige zoon geen knuffel geeft”, beseft de actrice. “Ik hoop dat de kijkers ons dat niet kwalijk zullen nemen. In Familie bestaat corona niet, maar in de realiteit wel.”

Toch wil Marianne Devriese niet klagen. De cast is vooral blij dat ze mogen verder spelen. “Familie bestaat dertig jaar dus het wordt zeker een feestjaar. Er staat veel te gebeuren. De mensen moeten blijven kijken”, klinkt het enthousiast bij Marianne Devriese in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today