2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Familie-actrice kampt met gezondheidsproblemen: “wat is er met jou gebeurd?”

Caroline Maes
Foto: DPG Media

Caroline Maes onthult in Story dat ze al twee jaar last heeft van haar schildklier. “Daar ben ik al veel ziek geweest”, klinkt het bij de Familie-actrice. Caroline geeft toe dat de rust tijdens de lockdown haar deugd heeft gedaan, want als geen ander weet de 44-jarige actrice wat de oorzaak was van haar gezondheidsproblemen.

“Tja, ik ging los over mijn grenzen heen, het was ontzettend druk bij Familie. Plots minder stress ervaren en rust kunnen nemen: dat doet deugd”, vertelt Caroline Maes over de voordelen van de lockdown.

Zelfs haar collega’s merkten dat Caroline Maes als een ander mens uit de lockdown was gekomen. ‘Wat is er met jou gebeurd?’ vroeg Kürt Rogiers haar nadat de opnamen van Familie hernomen werden. “Tja, wat rust al niet met een mens kan doen…” lacht de actrice in Story.

Caroline Maes voelt zich momenteel zo goed dat ze haar bloedwaarden al een tijdje niet meer heeft laten testen. “Ik heb geleerd om mijn grenzen beter te bewaken. Op het werk én binnen ons gezin”, verduidelijkt de actrice.

Een voorstander van medicatie is Caroline Maes niet, maar wel neemt ze voedingssupplementen en doet ze haar best gezond te eten.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today