22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Familie-actrice Marianne Devriese: “het gaat vaak moeilijk”

Marianne Devriese
@Showbizzsite.be

Marianne Devriese nam na 40 dagen quarantaine op sociale media even de tijd om terug te blikken. Want een ‘quarantaine’ is natuurlijk in eerste instantie “40 dagen”. “Vandaag was dag 40 van de quarantaine. Quarantaine wil eigenlijk zeggen 40 dagen. Dus in feite is de cirkel rond,” begint de Familie-actrice haar betoog op Instagram. “Maar dat is nog niet zo. We moeten nog flink verder doen,” beseft Marianne als geen ander. En dat het niet altijd even makkelijk is, beseft de actrice evenzeer.

“Dat het vaak moeilijk gaat steek ik niet onder stoelen of banken. Met 3 kinderen onder de 10. Met een zorgen kind. Er is vaak te weinig aandacht voor de moeilijkheden die dat met zich meebrengt. Kinderen met ASS, met medische problemen….. het zorgt voor zoveel extra belasting. Het zuigt energie,” aldus Marianne Devriese.

Problemen aankaarten wil ze doen, maar klagen niet, want Marianne Devriese beseft dat ze het eigenlijk nog goed hebben. “En tegelijkertijd besef ik dat wij het nog goed hebben in ons kot. Dat er velen zijn die het moeilijker hebben…. veel mededogen en respect. Maar toch….. dit glaasje rosé heeft gesmaakt om deze 40st te vieren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today