19 °C Antwerpen, BE
maandag 2 november 2020
19 °C Antwerpen, BE
maandag 2 november 2020

Familie-actrice onthult enkele ‘pittige verhaallijnen’

Jits Van Belle
Foto: DPG Media

Jits Van Belle onthult in Dag Allemaal dat de terugkeer van Robyn in Familie van korte duur is. De actrice zal binnen enkele maanden immers verdwijnen uit de serie, deelden de makers van Familie haar mee.

“Dat was een domper, ja. Jammer, want ik had zoveel zin om er weer in de vliegen,” laat Jits Van Belle optekenen in Dag Allemaal. Toch wil de actrice er allerminst een klaagzang van maken. Daarvoor houdt ze te veel mooie herinneringen over aan haar tijd bij Familie. Al geeft Jits toe dat er nog veel méér in haar personage zat.

“Ik heb altijd het gevoel gehad dat er méér in Robyn zat,” geeft de actrice toe. “Robyn is erin gekomen met een knal: ze was security agent, had zwarte gordel judo, was bowlingkampioene… een soort superwoman. Maar al snel is ze afgegleden naar de vrouw aan de kookpotten,” klinkt het ontgoocheld bij Jits Van Belle.

Toch is het verhaal van Robyn nog niet geschreven. Gedurende de komende weken komen er immers nog een paar ‘pittige verhaallijnen’ aan, licht Jits Van Belle een tipje van de sluier.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today