4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Familie-actrice onthult: “ik was 20 toen ik schildklierkanker kreeg”

Ini Massez
Foto: DPG Media

Ini Massez zien we tegenwoordig weer aan het werk als Viv in Familie. De 45-jarige actrice geeft in Dag Allemaal echter toe dat ze zelden naar televisie kijkt. Een aflevering van Familie meepikken doet ze enkel als ze echt héél moe is. “Dan plof ik met plezier in mijn zetel om tv te kijken, maar meestal heb ik meer zin in lezen, schrijven of mediteren.”

Ini Massez onthult dat ze elke ochtend en avond mediteert. En dat al sinds 25 jaar. “Ik was 20 toen er bij mij schildklierkanker werd vastgesteld en ik geopereerd en daarna bestraald moest worden”, onthult de actrice in het weekblad.

“Ik moest ook twee weken in volledige quarantaine. De therapie en meditatie hebben me er toen bovenop geholpen en veel inzichten bijgebracht”, vertelt Ini Massez hoe ze als 20-jarige al aan de slag ging met meditatie.

“Mediteren helpt me nu ook in de coronacrisis. Als er in de buitenwereld niks meer te beleven valt, kan je niet anders dan naar binnen gaan en kijken hoe het er in dat innerlijke kot aan toe gaat. Wel, het is daar dat je rust vindt”, geeft Ini Massez toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today