13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Familie-actrice over liederlijk liefdesleven: “ik rolde van de ene relatie in de andere”

Familie-actrice over liederlijk liefdesleven: “ik rolde van de ene relatie in de andere”

Foto: VTM

Belinda Voorspoels maakte onlangs de overstap van Thuis naar Familie. De 29-jarige actrice praat in Dag Allemaal openhartig over haar liefdesleven. Momenteel gaat ze al een tijdje als vrijgezel door het leven, maar dat was in het verleden wel even anders…

“Ik ben nu tweeënhalf jaar single. Wat voor mij best lang is”, geeft Belinda Voorspoels toe in Dag Allemaal. “Tussen mijn vijftien en zevenentwintig ben ik van de ene relatie in de andere gerold. Vroeger begon ik er met een ‘we zullen wel zien’-mentaliteit aan. Vandaag weet ik goed wat ik wil en vooral wat ik niet wil”, verduidelijkt de actrice in het weekblad. “Ik ben liever alleen dan dat ik mij settel met iemand bij wie ik niet honderd procent mezelf kan zijn.”

“Ik ben trouwens veel gevoeliger dan de meeste mensen denken”, benadrukt Belinda in Dag Allemaal. “Er wordt nogal snel gedacht dat ik een harde tante ben. Dat klopt ergens ook wel”, geeft Belinda Voorspoels toe, maar de actrice heeft ook een empathische en gevoelige kant. “Bij mij weet je tenminste waar je staat. Al krijg je in Vlaanderen dan snel de stempel van arrogant te zijn”, aldus Belinda Voorspoels in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today