12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Familie-actrice te zien in Down The Road

Gitte Wens
@VTM

Ook dit seizoen gaan Dieter Coppens en zijn zes reisgenoten weer heel wat uitdagingen aan en proberen ze hun eigen grenzen te verleggen. In Spanje staan er speleologie, paardrijden, canyoning en karten op het programma, en proeft de groep van zelfstandig wonen. In Marokko snuiven ze een volledig nieuwe cultuur op. Hun verblijf in Marokko is gevuld met een moskeebezoek, proeven van de lokale gerechten, ontspannen in de hamam, een trektocht in het Atlasgebergte, een wonderbaarlijke parapentevlucht en een nacht onder de sterren in de woestijn.

Eén van de zes reisgenoten van Dieter Coppens is de 27-jarige Gitte Wens uit Oud-Turnhout en zij is geen onbekende voor tv-kijkend Vlaanderen. Gitte woont nog thuis, maar zou erg graag alleen gaan wonen met haar vriend. Het liefst van al in een dikke villa met zwembad, sauna, cocktailbar en mooie slaapkamer – daar spaart ze momenteel nog voor. “Mijn leven moet vooruitgaan en niet meer achteruit. Ik ben klaar om op avontuur te gaan.” Gitte gaat elke dag naar dagcentrum Theater Stap, waar ze kookt, sport, en toneel speelt. Ze is een echte actrice, tourde al met verschillende theaterstukken, was te zien in Tytgat chocolat, en had ook een rol in Familie als pleegdochter van Jacky Lafon, haar grote idool.

Vrolijke Gitte is gek op paarden, danst graag, en houdt enorm van Clouseau en het Schlagerfestival. Een van haar dromen is om te trouwen met haar vriend Gert, die ze bij Theater Stap leerde kennen. Ze zijn al vijf jaar samen en het was liefde op het eerste gezicht.

Down the road: vanaf maandag 27 januari om 20.40 uur op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today