4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Familie: “Ik werd er gewoon misselijk van”

Foto: DPG Media

Het was op voorhand geweten dat Kürt Rogiers tijdelijk uit ‘Familie’ zou verdwijnen. De fans vonden het bijzonder jammer, maar vonden troost bij de gedachte dat zijn vertrek maar tijdelijk was.

Ondertussen zien de fans dagelijks hoe Véronique aanpapt met Koen en ze haar liefde voor hem niet meer onder stoelen of banken steekt. En dat naar groot ongenoegen van de fans.

“Waar blijft Lars”, staat veelvuldig te lezen op fansites en sociale media. Zo citeert Tv Familie nog enkele andere uitspraken van fans.

“Wat mis ik de tijd van Veronique met Lars. Hoe het er nu aan toegaat… Sorry hoor!” of “Het wachten heeft lang genoeg geduurd. Lars moet zien dat hij nu zo gauw mogelijk weer thuis is!”

Het personage van Lars is dus nog altijd bijzonder geliefd bij de kijkers en het is overduidelijk dat hij heel erg gemist wordt. Maar ondertussen gaat de romance tussen Koen en Veronique rustig verder.

“Die vrijscène van Veronique en Koen: ik kon het echt niet aanzien en moest wegkijken”, reageert een kijker na de bewuste scène. Waarop andere fans dan weer massaal reageerden dat ze er bijna misselijk van werden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today