14 °C Antwerpen, BE
zondag 4 oktober 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 4 oktober 2020

Familie-kijkers in shock: “wordt Hanne verliefd op ontvoerder Tony?”

Margot Hallemans
Foto: DPG Media

Begint Hanne gevoelens te krijgen voor haar ontvoerder Tony? Sommige kijkers vragen het zich al langer af en bij VTM voeden ze nu dat gericht door in het vaste beginfilmpje van Familie het bericht te tonen “Wordt Hanne verliefd op Tony?”

Een gegijzelde die verliefd wordt op een ontvoerder is geen onbekend fenomeen. Het heeft zelfs een naam: het Stockholm-syndroom. Dat Hanne verliefd zou worden op Tony zou dus niet zo onrealistisch zijn. Al lijken de Familie-kijkers daar helemaal niet op te zitten wachten.

“Verliefd op die creep? Néé, dat kan niet!” lezen we in TV Familie. De ontvoering van Hanne leeft duidelijk bij de kijkers en de verhaallijn roept heftige emoties op.

Wim Feyaerts is als creative producter niet alleen trots op zijn scenaristen maar ook op zijn acteurs: “Margot Hallemans speelt die hartverscheurende gevoelens van Hanne bijzonder goed. En ook Jeroen Van Dyck levert puik werk. Hij heeft geen makkelijke rol, hoor,” laat Wim Feyaerts noteren in TV Familie. Maar of Hanne ook verliefd wordt op Tony, daar wil Feyaerts geen commentaar op geven.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today