21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Fans raken tickets concerten Niels Destadsbader in Sportpaleis zelfs voor spotprijs niet kwijt

Foto: VRT

Woensdagavond 18.30 uur, nog 48 uur en het Sportpaleis van Antwerpen stroomt vol voor het eerste Sportpaleisconcert van Niels Destadsbader. Hoewel, vol zal het niet zitten. Zo zijn er nog tickets voor de drie concerten te koop, zelfs in zo goed als alle prijscategorieën. Zelfs Niels Destadsbader is er niet in geslaagd om zijn drie concerten uit te verkopen. Met dank aan corona, daar moeten we niet flauw over doen.

Mensen hebben schrik gekregen om naar een concert te gaan, zeker als er zoveel volk in de zaal zit. Opvallend, meer dan 1.600 tickets worden momenteel – soms tegen dumpingprijzen – via Ticketswap te koop aangeboden. Soms zelfs voor de helft of één derde van de normale prijs. Het geeft aan hoe wanhopig mensen nog proberen iets van hun geld te recupereren.

Wie het ziet zitten om vrijdag, zaterdag of zondag een feestje te gaan bouwen in het Sportpaleis, kan dus een koopje doen. Via Ticketswap kan je veilig tickets kopen en verkopen en daar maken heel wat mensen gebruik van.
De meeste ticketverkopers zien het niet zitten om met mondkapje naar het Sportpaleis te trekken, zijn zwanger en willen geen risico lopen of zitten zelfs in quarantaine omwille van een coronabesmetting.

De reacties op de sociale media op het doorgaan van de concerten zijn niet mals. Zelfs op de officiële pagina van Niels sparen de fans hun kritiek niet.

“Je zou het beter uitstellen. Er zijn zoveel mensen die de tickets verkopen; mensen die niet kunnen wegens positief. Ik vind dit geen goed idee dat het door gaat, spijtig want de tickets kosten geld die je kwijt bent”, reageert Claudine.

En ook Katrien is teleurgesteld. “Niet echt verstandig om dit te laten doorgaan. Zoveel mensen bij elkaar is echt geen goed idee. 5 tickets gewoon voor de vuilbak. Schandalig! Maar geld primeert duidelijk op gezondheid in de eventsector. Kijk naar de zorg!”, schrijft zij.

“Veel plezier spelen voor een half Sportpaleis, mijn sympathie ben je kwijt Niels sorry 🤷🏼‍♀️ have Fun aan iedereen die wel kan gaan, bouw een feestje voor al de rest erbij het is jullie echt gegund 😘🥳” lezen we in een bericht van Celina.

Ook Laurence spuwt haar gal op het sociale medium. “Uitstellen!! Veel mensen verliezen hun centen door positief te testen of gewoon al uit schrik om te gaan. Schandalig! Weer maar eens het bewijs dat geld primeert boven gezond verstand en het welzijn van de mens”, klinkt het.

Kortom: veel mensen hadden gehoopt op uitstel, maar dat komt er niet. En dat tot grote vreugde van de mensen die vrijdag, zaterdag of zondag wél gaan. Hopelijk krijgen zij daar later geen spijt van en zitten zij een week na het concert niet in quarantaine. Hou het veilig, mensen!
Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today