5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Feestelijke première voor Stany Crets’ Winterrevue!

Winterrevue
© RV

Zaterdag was er de feestelijke première van de vierde Winterrevue met het thema ‘A Night @ The Movies’. Traditiegetrouw werden pers en heel veel schoon volk op de rode loper uitgenodigd. Bijzonder spannend voor showbizzcorryfeeën Anne De Baetzelier en Katja Retsin die het beste van zichzelf gaven tijdens de spetterende show. Regisseur Stany Crets haalde ze volledig en met succes uit hun comfort zone waarbij de dames niet enkel werden ingezet als presentatrices maar evengoed als zangeressen, danseressen of actrices in een sketch.

Vaste waarden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke zorgden opnieuw voor een indrukwekkende live-show. Een feest voor oog en oor met een sterk ensemble en een schitterende live-band.

Totaalconcept

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de Winterrevue. Met een creatief dreamteam waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen, kon een vierde editie niet uitblijven. De Winterrevue is uitgegroeid naar meer dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Geniet tijdens de feestdagen van een zorgeloze portie ‘feel good’ met de nodige glamour en glitter.

Stany Crets weet verdomd goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, nl. Anne De Baetzelier en Katja Retsin. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken samen met Katja en Anne een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

Praktisch

Nog tot en met 13 januari kan het publiek genieten van ‘A Night @ The Movies’ in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today