14 °C Antwerpen, BE
donderdag 26 mei 2022
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 26 mei 2022

First Dates-barman in rouw: “nog steeds moeilijk om daarover te praten”

Bram uit First Dates
Foto: VRT

Bram Van Geert kennen we allemaal als de barman uit First Dates. Vorige maand sloeg het noodlot echter toe voor Bram en zijn echtgenote Lien: het koppel verloor hun te vroeg geboren tweeling August en Camille.

“We hebben het nog steeds heel moeilijk om daarover te praten”, klinkt het stilletjes bij Bram in Story. “Lien en ik zitten nog volop in ons verwerkings- en rouwproces.”

“Door veel met elkaar te babbelen proberen we het een plek te geven, maar dat is verdomd moeilijk. Het verlies van onze tweeling is een litteken dat we voor de rest van ons leven zullen meedragen”, aldus een emotionele Bram Van Geert.

“Druk bezig zijn in de zaak helpt inderdaad om de gedachten te verzetten. Hier word ik er minder hard mee geconfronteerd, al zitten August en Camille, zoals we ze genoemd hebben, voor altijd in ons hart”, getuigt Bram.

“Ja, vreugde en verdriet liggen soms dicht bij mekaar. Ergens ben ik wel een gelukkig mens, maar het zal nog lang duren vooraleer ik mezelf weer supergelukkig zal noemen”, klinkt het eerlijk bij Bram Van Geert in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today