15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Flashdance klokt af op 17500 bezoekers!

Flashdance
© Kursaal Oostende

De musical Flashdance speelt zondag de laatste show in Kursaal Oostende. De organisatie zal afklokken op 17.500 bezoekers. De opvolger voor de zomer van 2019 wordt in november bekend gemaakt.

De musical Flashdance in Kursaal Oostende was ondanks de grote hitte een succes. De
internationale delegatie kreeg elke voorstelling een staande ovatie en lovende commentaren.

“Het moet de warmste zomer geweest zijn sinds we in 2011 zijn begonnen met de organisatie van internationale shows in de zomervakantie. Het is geen sinecure om de mensen te overtuigen om naar een show te kijken terwijl het nog ‘terrasjesweer’ is. We hebben onze communicatie de laatste weken aangepast en onze airco uitgespeeld,” zegt directeur Peter Craeymeersch. Na de laatste show vertrekt de cast meteen richting Sheffield om de tour in het Verenigd Koninkrijk te hervatten.

Nieuwe zomershow

De nieuwe show voor de zomer van 2019 wordt midden november bekend gemaakt. Het Kursaal brengt eerst van 26 tot 31 oktober 2018 een ander internationaal spektakel: Cirque Berserk. In totaal zullen er elf opvoeringen gebracht worden. Daarbij zijn ook middagshows voor gezinnen met kinderen. Cirque Berserk is echt circus gemaakt voor het theater en exclusief voor België te zien in het Kursaal van Oostende. Tickets zijn reeds te koop.

Laatste tickets

Tickets kopen voor de laatste shows van Flashdance kan nog steeds. Tijdens het laatste weekend zijn er nog twee avondshows om 20 uur op vrijdag en zaterdag. Er zijn nog twee middagshows op zaterdag om 15 uur en zondag om 14 uur. Bestellen kan online op www.kursaaloostende.be, in de toeristische dienst van Oostende of aan de kassa.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today