5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Francesco Planckaert: “Dat moet altijd vooraf gecheckt worden”

Het wordt hem gegund

Foto: VTM

Op zondagavond kunnen we al enkele seizoenen lang de verbouwingen van ‘Chateau Planckaert’ volgen. Het kasteel komt steeds dichter bij de afwerking, maar het zal toch nog eventjes duren voordat het echt af is.

“We gokken op 2025. Je mag niet vergeten dat we alles alleen doen en dat Junior is weggevallen door zijn operatie. Vooral Christopher en ik zijn heel actief bezig en dat kost ons bloed, zweet en tranen. Het enige voordeel is dat we onze eigen baas zijn, we doen het op ons ritme en wanneer wij het willen. Maar hoe sneller we werken, hoe sneller we klaar zijn”, zegt Francesco in Story.

Francesco is regelmatig te zien in verschillende televisieprogramma’s, daardoor duurt het natuurlijk nog allemaal wat langer voordat het kasteel af is.

“Daarom weeg ik altijd goed af. Het moet echt iets zijn dat ik graag wil doen, want we hebben een heel strakke planning voor de komende twee jaar.”

Gelukkig gunt de familie hem al die kansen en vindt ook schoonbroer Christopher het prima dat Francesco af en toe weg is. “Zulke onvoorziene tv-uitstapjes moeten altijd gecheckt worden. Zeker bij Christopher. Maar hij gunde me ‘BV-darts’ en ‘Special Forces’ wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today