7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Francesco Planckaert: “Dat was toch even schrikken”

Foto: Groep24

2024 belooft een spannend jaar te worden voor enkele Planckaerts. Francesco Planckaert, Junior Planckaert, Christa Planckaert en Eddy Planckaert gaan het theater in met een eigen voorstelling.

De shows verkopen ontzettend goed en de familie zal heel Vlaanderen doorkruisen met hun show. Ze hebben er ongelooflijk veel zin in.

“Het was wel even schrikken toen ik het lijstje zag met de zalen waarin we gaan spelen. Ik zag de Capitole in Gent en het Kursaal in Oostende staan. Dat zijn geen kleine zalen, hé! Maar stress? Nee, eigenlijk niet. Wanneer heeft een mens stress? Als je iets moet doen wat je niet goed kan. Maar de twee try-outs hebben bewezen dat we niet bang hoeven te zijn. Ik heb veel goesting”, lacht Francesco in Primo.

Ook voor Junior is het een droom die uitkomt. Hij heeft altijd al eens in grote zalen als de Capitole en het Kursaal willen staan.

“En het is ook zo gezellig. Junior en ik zijn volop aan het repeteren. Zondag is Junior nog afgekomen met zijn vriendinneke Pauline. We hebben een pizza besteld. We hebben de hele avond gerepeteerd, nummers gespeeld. Dat is zó plezant.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today