9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Francesco Planckaert over verhuis naar Frankrijk: “dat zou een domme beslissing zijn”

Francesco Planckaert
Foto: VRT

De Planckaerts zijn het nog steeds oneens over hun mogelijke verhuis naar Frankrijk waar ze een kasteel renoveren. Verhuizen naar Frankrijk met de hele familie is de grote droom van Eddy Planckaert, maar niet iedereen in de familie loopt meteen warm voor dat idee.

“Het is daar een fantastische streek, maar voor we de stap zetten, moeten we alles goed overwegen,” onthult Francesco Planckaert in Story. “We geven ons werk in België niet zomaar op. We hebben hier een mooi leven, het is perfect zoals het nu is. De kinderen gaan hier naar school en Magali’s familie woont in Vlaanderen, da’s ook belangrijk,” aldus Francesco. “We gaan geen domme beslissing nemen door hier alles impulsief te verkopen.” Maar daar is Eddy het niet mee eens…

“Zo dom zou dat niet zijn. Op mijn leeftijd weet ik hoe snel het leven voorbijgaat. Doe het nu, anders ga je er spijt van hebben. We kunnen nog perfect af en toe naar Vlaanderen rijden en de kinderen kunnen thuisonderwijs volgen. Alles wordt opgevangen door een harmonieuze familie. Mooier kan het echt niet,” aldus Eddy Planckaert in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today