10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Frans Bauer op nummer 2 in de Ultratop met nieuw album ‘Levenslied’

Frans Bauer
© NRGY Music

Dat Frans Bauer geen enkele uitdaging uit de weg gaat weten we al langer. Maar wat hij nu presteert is alweer topsport in de muziekindustrie. De populaire zanger moet alleen Karen Damen laten voorgaan in de Vlaamse Ultratop Album Charts van deze week.

Frans laat internationale grootheden als Ed Sheeran, Justin Timberlake en Moby achter zich in de Top 10. Bauer komt binnen op 2 met zijn nieuwe album “Levenslied” en kan z’n geluk niet op : “Dit is toch niet normaal… ik ben de gelukkigste man op aarde! Op twee binnen in Vlaanderen en dergelijke wereldnamen achter me laten… Ik heb geen woorden”.

De nieuwe singel “Blijf vanavond heel even bij mij” gaat terug naar de roots waarmee Frans groot geworden is en verpulvert zijn vorige records op vlak van airplay. Dat hij Karen Damen moet laten voorgaan vind hij niet eens erg : “Karen is gewoonweg een super meid en ik gun haar naast een nummer één weldra ook nog een volle Lotto Arena” aldus Frans Bauer die later dit voorjaar zelf in Vlaanderen te zien is met zijn nieuwe theatertour.

Kursaal Oostende verwelkomt Frans’ nieuwe show op 30 april en 1 mei. Tickets via Ticketmaster.be Met ‘Levenslied’ scoort Frans zijn achtste top 3-album in de Ultratop.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today