0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Frits en Hanne nog steeds verliefd: “match voor het leven!”

Frits - Boer zkt Vrouw
Foto: DPG Media

Frits geeft toe dat de liefde voor Hanne alleen maar groter is geworden sinds het einde van Boer Zkt Vrouw. “Ze zeggen dat liefde een werkwoord is, maar in onze relatie gaat alles vanzelf. Ik denk dat we een match voor het leven zijn”, voegt Hanne er glunderend aan toe in Story.

Het koppel woont ondertussen samen en dat was een bewuste keuze van Frits: “Ik heb genoeg wilde tijden beleefd. Het mag nu allemaal wat kalmer”, onthult Frits waarom hij zich wilde settelen.

Frits leerde ook uit zijn vorige relatie dat je moet geven en nemen in de liefde. “Ik investeer nu meer tijd in de liefde. Mijn avonden en zondagen hou ik dus bewust vrij.”

Ook al was het voor Frits liefde op het eerste zicht met Hanne en ging het koppel al snel samenwonen, de volgende stappen willen ze rustiger nemen. “Eerst trouwen, dan pas kinderen”, aldus Frits.

“Alles op z’n tijd, inderdaad,” voegt Hanne daaraan toe. “Ik was in paniek toen Frits een klein doosje bovenhaalde. Een huwelijksaanzoek was veel te vroeg geweest. Mijn opluchting was groot toen het geen ring maar een halsketting bleek te zijn”, lacht Hanne in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today