15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Frits uit Boer Zkt Vrouw over zijn overleden vader: “ik vertelde hem álles”

Frits - Boer zkt Vrouw
Foto: DPG Media

Frits Stevens gaat in Boer Zkt Vrouw op zoek naar een levenspartner, maar in Dag Allemaal praat de 23-jarige kippenboer openhartig over een donkere bladzijde in zijn leven…

Frits verloor zijn vader twee jaar geleden aan huidkanker. Dertig jaar lang hadden zijn vader en moeder het bedrijf gerund en plotseling viel die steunpilaar weg. Er was amper tijd om het verlies te verwerken, want de druk en de stress van het bedrijf bleef bestaan.

“We moesten dóór, we hadden geen tijd om ergens bij stil te staan. Dat veroorzaakte soms wel spanningen,” geeft mama Christiane toe. “We hebben moeten leren om met elkaar samen te werken. Ik was dertig jaar gewoon geweest om met mijn man te werken, maar Frits is mijn man niet. Wij hadden nog nooit samengewerkt.”

Maar uiteindelijk vonden moeder en zoon elkaar en versterkte de samenwerking hun band. Al zal Frits niet snel over zijn overleden vader praten.

“Mijn dochter en ik praten vaak over mijn man. Frits niet, die vlucht in zijn werk, terwijl ik net zoveel mogelijk plezante herinneringen wil ophalen”, aldus Christiane in Dag Allemaal.

“Ik praat zelden over papa, al zeker niet met ons mama. Ik heb weleens een moeilijk moment, maar dat gaat ook weer over. Zwijgen vind ik het gemakkelijkste,” onthult Frits in het weekblad.

Frits geeft toe dat zijn band met zijn vader uniek was. “Ik vertelde alles tegen papa. En niks tegen mama,” mijmert de kippenboer over het verleden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today