3 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
3 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Geert Hunaerts licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Thuis

Geert Hunaerts
Foto: PhotoNews

Geert Hunaerts blikt in Story tevreden terug op het afgelopen seizoen van Thuis, dat toch in moeilijke omstandigheden opgenomen moest worden. Maar in tegenstelling tot vorig jaar konden de trouwe kijkers wel genieten van een duizelingwekkende seizoensfinale…

“We hebben net heel positieve reacties gekregen op de seizoensfinale van Thuis. Meer dan 1,2 miljoen fans zaten voor de buis: ongelooflijk”, klinkt het trots bij de acteur in Story. “Iedereen is bijzonder blij, zeker na zo’n moeilijk seizoen door corona. Iedereen heeft dubbel zo hard moeten werken. Van schrijvers over planners en technici tot acteurs.”

Hunaerts kan ook reeds een tipje van de sluier oplichten over het nieuwe seizoen: “Het ziet ernaar uit dat het huwelijk van Peter en Femke voorgoed voorbij is, nadat zij meer vond dan enkel troost bij Kobe toen ze Peter, Nina en Yasmine als gelukkig gezinnetje zag. De hamvraag voor dit najaar is: vinden Femke en Peter elkaar toch terug?” laat Geert Hunaerts alvast een ballonnetje op in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today