12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Geheim mysterie in ‘Familie’

En dat allemaal door één sleutel

Foto: DPG Media

Het kwam voor de fans van ‘Familie’ als een complete verrassing toen Herbert Flack vrijdagavond in ‘Familie’ werd neergeschoten. Na een vuurgevecht tussen het personage Leon De Bodt, Lars De Wulf en diens broer Koen liet Leon het leven en dat betekende ook meteen: exit Herbert Flack.

Vlak voor Leon stierf, gaf hij aan Lars een mysterieuze sleutel. Een sleutel die heel wat in gang zal zetten. “De sleutel zet een mysterie in gang in de stijl van de ‘Da Vinci Code”, vertelt Wim Feyaert, creative producer van ‘Familie’. “Tijdens de zoektocht zal het ene puzzelstukje naar het andere leiden. Spanning verzekerd dus.”

Maar van die spanning zal Herbert Flack dus geen deel meer uit maken. “Leon was slechts een tijdelijke rol. Dat het personage al na vijf maanden zou sterven is jammer voor de kijker, maar vond Herbert net oké. Hij voelde zich ook getriggerd door het mysterie, want was Leon nu een monster of toch een goed mens? Dat is nu nog altijd niet duidelijk. Wij zijn heel blij dat hij dit wilde doen. Hoe hij zijn personage eigen maakte: chapeau!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today