7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Gene Bervoets: “toen kreeg ik een ongelooflijke woede-uitbarsting”

Foto: Peter De Smedt

Gene Bervoets ontsnapte aan de dood tijdens de opnames van het tweede seizoen van Beau Séjour. “Op de allerlaatste dag van de opnames heb ik een zwaar ongeluk gehad”, vertelt de 64-jarige acteur in Story.

Het ongeval gebeurde tijdens de opnames voor de openingsscène waarin je Genes personage op zijn boot op een wilde zee ziet. “Die scènes zijn ingeblikt in Lites Studio in Vilvoorde waar een groot zwembad werd gebouwd voor dergelijke opnames”, verduidelijkt de acteur.

“Boven mij hingen grote watertanks die een storm moesten ensceneren. De regisseur riep ‘actie’ en toen hoorde ik twee enorme klappen. Ik keek omhoog en zag de twee enorme watertanks opengaan en het water recht op mij afkomen. Die watermassa katapulteerde me tien meter verder”, herinnert Gene Bervoets zich.

Verschillende mensen hielpen om Gene Bervoets uit het bad te halen en allemaal vreesden ze het ergste. De dokter noemde het onwaarschijnlijk dat hij die overleefd heeft. Gene Bervoets geeft toe dat hij razend was op de productie.

“Ik ben kwaad geweest, ja. Ik heb een ongelooflijke woede-uitbarsting gekregen nadat ik uit het water werd gehaald. Van het schrikken. Omdat dit fout had kunnen aflopen”, beseft de acteur maar al te goed.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today