7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Gers Pardoel breekt ook op zakelijk vlak met ex-vrouw Selina

Foto: VTM

Gers Pardoel en Selina ging in maart uit elkaar. Nadat ze tien jaar ook zijn manager was, breekt het koppel nu ook die laatste band door. “En tóch is 2020 voor mij helemaal geen verloren jaar”, klinkt het optimistisch bij de zanger in Dag Allemaal. “Ik ben oprecht gelukkig.”

2020 was nochtans een hard jaar voor artiesten, maar zelf probeert Gers dat te relativeren. “Ik ben tot rust gekomen, heb veel geleerd en volop nieuwe muziek gemaakt. Ik ben blijer dan ooit.”

Volgens Gers Pardoel is het heel makkelijk om alles negatief te zien. “Of je kan kiezen om er anders mee om te gaan. Ik heb geleerd het leven te accepteren zoals het komt. Dat geeft rust”, verklaart Gers Pardoel in Dag Allemaal. “Ik eet goed, ik sport veel, en zodra het mogelijk is, gaan we in 2021 knallen”, belooft Gers Pardoel.

Maar dat zal dus met een ander management zijn. Volgens Gers is het zelfs een goede zaak dat de samenwerking met Selina stopt. “Ik verwacht dat dit voor ons allebei goed zal uitdraaien. Anders hadden we die beslissing niet genomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today