12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Gert en James zijn terug met de enige dagelijkse talkshow van het land: dit zijn hun gasten!

Foto: Play4

James Cooke en Gert Verhulst zijn dit najaar opnieuw en met plezier onze gastheren van de enige dagelijkse talkshow van het moment op Vlaamse televisie. Vanaf maandag 6 september ontvangen ze in hun geheel eigen en zinnige stijl de bekendste koppen van het land, de crème de la crème van de muziekwereld, de meest gepassioneerde acteurs en actrices maar ook nieuwe frisse verschijningen, kleine ontdekkingen en bijzondere Vlamingen met een opmerkelijk verhaal.

En daarvoor krijgen ze de hulp van een knap lijstje vaste gasten. Eerder werden de nieuwe power ladies al aangekondigd met Tine Embrechts, Amelie Albrecht, Rani De Coninck, Lotte Vanwezemael en Margriet Hermans. En daar doet De Cooke & Verhulst Show nu nog een stevig schepje bovenop, want naast Herman Brusselmans zullen ook Rik Verheye, Jelle Cleymans, Marc-Marie Huijbregts, Frank Lammers en Erik Van Looy aanschuiven.

De eerste week openen James en Gert meteen met ronkende namen als Matteo Simoni (maandag), Jani Kazaltzis (dinsdag), Goedele Wachters (woensdag) en Niels Destadsbader (donderdag). De shiny floor zal de eerste week ook worden opgeblonken voor onder andere Otto-Jan Ham, Dancing Dimi, Viktor Verhulst en Monica Geuze en de onovertrefbare sfeerberen De Romeo’s.

Geen enkele andere talkshow brengt dit najaar zoveel passie, liefde, fun, entertainment en energie naar de Vlaamse huiskamer dan De Cooke & Verhulst Show. Afspraak op maandag 6 september, elke dag rond 21u30 op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today