15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Gert Late Night-kokkin Annie: “velen dachten dat hij een arrogante vedette was”

Annie van Gert Late Night
Foto: Showbizzsite.be

Annie kennen we allemaal als kokkin uit Gert Late Night. Annie leerde Gert kennen in haar café toen Gert naar Oostduinkerke verhuisde en van haar ‘Visserswelzijn’ zijn stamcafé maakte.

“Overdag kwam hij een koffietje drinken en ’s avonds na het werk ’n pint.” En Gert Verhulst slaagde erin aanvaard te worden in Oostduinkerke, een dorp van vissers waar buitenstaanders maar moeilijk voet aan grond kregen.

“Velen dachten dat hij arrogant zou zijn en hier zou rondlopen als de grote vedette. Maar we kregen het het ómgekeerde te zien. Gert gedroeg zich van in het begin bijzonder genereus, door heel vaak te trakteren in het café. Niet om sympathie af te kopen, hoor. Hij ís gewoon zo”, klinkt het warm bij Annie in Dag Allemaal. “Een gulle gever. Zo ken ik hem al jaren.”

Annie is verheugd dat de rest van Vlaanderen nu eindelijk ook ontdekt dat Gert Verhulst heel gewoon en allesbehalve arrogant is. “Je zal hier in Oostduinkerke geen énkel slecht woord over Gert kunnen noteren”, geeft Annie mee in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today