6 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
6 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Gert Verhulst: “Als je twijfelt, zit het niet goed”

Gert Verhulst
Foto: DPG Media

Het is grote liefde tussen Gert Verhulst en Ellen Callebout. De twee hebben al wat stormen doorstaan, maar het mag duidelijk zijn dat ze kiezen voor een leven lang met elkaar. Ellen treedt ook steeds meer op de voorgrond tijdens ‘De Verhulstjes’ en laat zien dat ze een sterke vrouw is die voor de volle 100% achter haar man staat.

Ik voel me inderdaad veel meer op mijn gemak dan in ’t eerste seizoen’, zegt Ellen. ‘Ik ken de ploeg intussen goed, ik zie de camera’s al niet meer. En ons anders voordoen dan we zijn zouden we toch niet volhouden”, klinkt het bij Ellen in Dag Allemaal.

De twee zijn al heel wat jaren samen, mits een korte pauze, maar zij weten heel goed wat hun relatie gezond houdt.

“Geborgenheid, rust. Elkaar respecteren, elkaar graag zien en vrijheid geven. Maar die relatie ook niet in vraag stellen. Daar moet geen angst of stress rond hangen. Ik denk dat dat het belangrijkste is. Da’s voor mij heel vanzelfsprekend. Als je merkt dat je begint te twijfelen, zit het niet goed. Ik ga ervan uit dat er voor de rest van ons leven geen twijfels zullen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today