1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Gert Verhulst: “daar kan ik alleen maar ongelofelijk fier op zijn”

Foto: Peter De Smedt

Gert Verhulst is enorm trots wat Studio 100 allemaal verwezenlijkt heeft, maar in De Zondag noemt Gert zeker ook de pretparken van Studio 100 een enorme mijlpaal voor het bedrijf. En dat om een welbepaalde reden…

De overname van het Meli Park in 2000 was het grote startpunt voor Studio 100 in de wereld van de pretparken. “Intussen baten we een reeks van parken uit, in zowel binnen- als buitenland”, klinkt het bij Gert Verhulst in De Zondag. “In dat marktsegment groeien we niet alleen, maar brengen we ook echt kwaliteit. Het hotel dat we onlangs in Plopsaland hebben gebouwd is een van de mooiste hotels die ik al heb gezien, daar kan ik alleen maar ongelofelijk fier op zijn”, aldus de Studio 100-baas in De Zondag.

Al zaten de pretparken wel in de hoek waar de klappen vielen door de cororacrisis: “Als je weet dat wij jaarlijks twee à drie miljoen bezoekers ontvangen in alle parken samen, is het duidelijk dat dit financieel een zware klap is geweest”, maakt Gert Verhulst een eerlijke analyse in De Zondag.

“We zijn als bedrijf heel zwaar getroffen geweest door corona. In tegenstelling tot in sommige andere sectoren zie ik bij ons geen enkele positieve kant van corona”, vertelt Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today