12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Gert Verhulst gaat wel héél ver voor nieuw seizoen Gert Late Night

Foto: VIER

Vanaf maandag 31 augustus is het zover, dan start het nieuwe seizoen van Gert Late Night. Voor Gert Verhulst zal het aanpassen worden.

Gert Verhulst en James Cooke zetten voor de start van hun achtste seizoen koers naar Blankenberge Blankenberge, wonderschone stad. Of toch in ieder geval een stad die deze zomer meermaals de actualiteit haalde. Vanaf maandag 31 augustus meert de Evanna drie weken lang aan in de moderne jachthaven om opnieuw tal van bekende en onbekende gasten te ontvangen. Als de herfst zich midden september aankondigt, vaart de Evanna weer naar haar thuishaven aan het Mas.

Gert en James hebben er alvast ontzettend veel zin in en slaan hun kajuitdeuren dit seizoen open voor onder meer Erik Van Looy, Benjamin Dalle, Connor Rousseau, Willy Sommers, Lotte Van Wezemael, Belle Perez, Jani Kazaltzis, Joris Hessels, Koen Crucke, Ella Leyers en Marc Van Ranst. Elke dag ontvangen onze kapiteins hun centrale daggast van ontbijt tot avondklok en ook ons Annie komt weer koken. De dagelijkse actuashow wordt nog steeds kopie conform coronamaatregelen gemaakt, maar het is geen geheim meer dat het in troebel water soms ook goed vissen is. Gert Late Night Lockdown haalde vorig seizoen zijn beste score ooit sinds de start van het programma met gemiddeld 430.000 kijkers en was dagelijks marktleider.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today