9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Gert Verhulst: “Het verliep niet zoals ik had gewild”

Foto: Play4

Het n-woord uitspreken op televisie, het is gevaarlijk. Dat ondervond ook Gert Verhulst de voorbije weken. Tijdens het voeren van een woke-debat viel het woord meermaals, en dat kon rekenen op een ontploffing aan reacties op sociale media.

“Door de samenstelling van de gasten en misschien doordat ik te weinig moderator en te veel participant in het gesprek ben geweest, verliep het debat niet zoals ik het had gewild. Mijn pleidooi is, veroordeel de mensen niet. Dat is er jammer genoeg niet uitgekomen in die eerste aflevering”, zucht Gert in Gazet van Antwerpen.

Terwijl het Gert zijn bedoeling niet was om mensen te kwetsen, bekijken andere kijkers het dan weer op een andere manier. Volgens hen was het slechts een goedkope manier om met zijn nieuwe talkshow in de aandacht te komen.

“Maar ik heb dat zelf niet zo aangevoeld. Mijn belangrijkste argument blijft dat ik het kind bij de naam wilde noemen, meer niet.”

Gert wil nog graag eens benadrukken dat het niet zijn bedoeling was om iemand te kwetsen en dat ze bij de redactie een inschattingsfout hebben gemaakt, die ze zullen proberen om niet meer te maken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today