18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Gert Verhulst: “ik begrijp dat veel mensen de moed verliezen”

Foto: VIER

Gert Verhulst begrijpt als geen ander dat mensen de moed verliezen in deze coronatijden. De eerste lockdown gaf bij momenten nog een vakantiegevoel, maar nu…?

“De eerste lockdown, dat ging nog”, verduidelijkt Gert in Dag Allemaal. “’t Was prachtig weer, ik had m’n werk met Gert Late Night, en Viktor en Marie waren hier voltijds. Eerlijk, dat gaf een soort vakantiegevoel in onze tuin, midden in de duinen. ’t Gaf rust. Maar nu… Ik begrijp dat veel mensen de moed verliezen”, klinkt het ernstig bij Gert Verhulst.

Gert ziet het ook bij zijn eigen kinderen. “Marie stond net aan het begin van het Samson-verhaal. Jaren moest ze erover zwijgen, maanden heeft ze gerepeteerd. En toen het dan eindelijk ging gebeuren, werd ze veroordeeld tot thuiszitten. Frustrerend”, beseft ook Gert Verhulst. Viktor die zag dan weer tachtig dj-optredens geannuleerd worden.

Ook Studio 100 deelde als bedrijf in de klappen. Al wil Gert niet klagen. “We zullen hier niet failliet door gaan, maar we zullen wel nog jaren ’n opgebouwde schuld met ons meedragen”, verduidelijkt Gert in Dag Allemaal.

Echtgenote Ellen geeft toe dat Gert afzag door die professionele bekommernissen: “Hij heeft er een paar nachten van wakker gelegen. Vooral toen er mensen op technische werkloosheid gezet moesten worden. Dat vreet dan aan hem”, geeft Ellen toe.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today