1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Gert Verhulst: “Ik vind dat niet negatief”

Foto: Fonny Gijsels

Onlangs startte er een nieuw seizoen van ‘De Tafel van Gert’. Het programma onderging een naamsverandering en dat is toch met een goede reden dat dat gebeurde.

“Het maakt de show persoonlijker. Want dat is het na al die tijd toch ook meer geworden. Toen ik begon, hield de redactie er toezicht op dat de toon serieus bleef, maar nu mag het allemaal wat losser. Dat is meer wie ik ben. Er mag hier en daar een onnozelheidje inzitten”, legt Gert Verhulst uit in Het Laatste Nieuws.

Volgens critici was bet programma niet altijd zo serieus en er werd zelfs gesproken van toogpraat. Daarmee wordt verwezen dat er ook vaak onzin en nutteloze dingen werden verteld.

“Aan de toog worden vaak de zinnigste dingen gezegd, over zaken die echt leven bij de mensen. Die losse sfeer kan bovendien zorgen voor atypische gesprekken. Ik heb bijvoorbeeld veel goeie reacties gekregen op de bevattelijke manier waarop we de energiecrisis hebben uitgelegd. Dat sommige mensen daardoor denken dat we simpel zijn, is dan maar zo. Ik vind ‘toogpraat’ niet negatief.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today