29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Gert Verhulst: “Na drie dagen spring ik in het water”

Gert Verhulst en Ellen
Foto: Photo News

Als er een iemand in Vlaanderen beseft dat hij veel aan Gert Verhulst te danken heeft, dan is het James Cooke wel. Hij leerde Gert kennen in de wandelgangen van Studio 100 en dat groeide later uit tot een innige vriendschap.

De vriendschap werd zelfs zo sterk dat de beide heren samen televisieprogramma’s gingen presenteren en deze zomer ook samen in het eigen humoristische ‘Zomerrevue’ staan.

“Eerst was ik vooral bevriend met Gerts zoon Viktor. Met de tijd kwam er ook met Gert een klik. Tegen Gert kan ik alles zeggen. Zonder remmingen. Wij voelen ons perfect op ons gemak bij elkaar. Gert Verhulst was de man die zei: ‘Kom James, zet u nu eens vóór de camera.’ Het is een ongelofelijke luxe om zo’n mentor te hebben”, citeert Tv Familie James Cooke.

Gert mag dan wel heel populair zijn en veel vrienden hebben, er zijn er maar weinig waar hij zo close mee is als met James. Ik zag in hem ook meteen goede sidekick voor ‘Gert Late Night’.

“Als ik dit zou moeten doen met iemand die ik alleen als een collega zie… Na drie dagen spring ik in het water. Dat gáát gewoon niet”, klonk het toen bij Gert.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today