17 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 juli 2021
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 juli 2021

Gert Verhulst onthult favoriete vakantiebestemming: “dat geeft me een nostalgisch gevoel”

Gert Verhulst en Ellen
Foto: Photo News

Voor het tweede seizoen van De Verhulstjes trekt Gert Verhulst met zijn gezin naar Saint-Tropez. “Ik heb daar twee jaar geleden, toen nog met het zicht op mijn Samson-pensioen, een huis gekocht. Allez, een villa met zicht op zee”, vertelt de Studio 100-baas in Dag Allemaal.

Het waren Nicole en Hugo die hem in eerste instantie een hotelletje aanbevolen: “En pats, ik was verliefd op Saint-Tropez”, geeft Gert Verhulst toe.

Gert Verhulst bleef terugkeren naar Saint-Tropez tot hij er uiteindelijk een villa zou kopen: “Het is er altijd even leuk, even charmant, even Frans. In Saint-Tropez voel ik me thuis”, klinkt het hartverwarmend bij het voormalige baasje van Samson. “Dat heeft te maken met nostalgie.”

“Als we langs het huis wandelen van Brigitte Bardot, dan doet dat wat met mij. Ik heb haar overigens horen niezen”, benadrukt Gert in Dag Allemaal. “Zien kan je haar nooit, met die hoge muren.”

“En als ik langs de gendarmerie kom, bekend van de Louis de Funès-films, kan ik niet omschrijven wat ik dan voel. Ik ben er een gelukkige mens”, aldus Gert Verhulst.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today