4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Gert Verhulst: ‘Dit maakt ons verdrietig’

Foto: VIER

Uiteraard mocht Gert Verhulst zondagochtend niet ontbreken in het lange lijstje bekende mensen die stonden aan te schuiven om Will Tura een gelukkige verjaardag te vieren. Gert Verhulst is één van de grootste fans van Will Tura, het is alom geweten dat de muziek van Will Tura héél belangrijk was in het leven van Will Tura.

Normaal gezien zou dit najaar de musical ‘Vergeet Barbara’ in première gaan in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, maar het is koffiedik kijken wanneer dat daadwerkelijk zal gebeuren. “Hopelijk gaat Will ons nog veel mooie liedjes schenken en gaat hij niet snel stoppen met componeren en hopelijk ook niet met optreden. Will Tura is iemand die er altijd voor iedereen is geweest. Ik kan mij een leven zonder Will Tura niet meer voorstellen, al moet ik wel eerlijk toegeven dat het appreciëren van de muziek van Will Tura bij mij pas op latere leeftijd is gekomen.”

Mogen samenwerken met Will Tura was voor Gert Verhulst een droom die werkelijkheid werd. “Het is een man die zijn werk heel serieus neemt. Er zijn weinig artiesten die op alle vlakken zo professioneel en zo goed zijn als Will. Hij is als artiest ongelooflijk, maar ook als muzikant, ook als componist en het is die combinatie die hem zo uniek maakt”, reageerde Gert Verhulst op Radio 2.

De voorbereidingen voor ‘Vergeet Barbara’ zijn nog bezig, zo vertelt Gert Verhulst. “Het verhaal is helemaal af, de muziek is natuurlijk al klaar. Ha ja, want die liedjes bestonden natuurlijk al. Wij vinden het vooral heel erg jammer dat het allemaal een beetje langer zal duren voor we in première kunnen gaan dan voorzien was. Het probleem is ook dat we niet weten wanneer het zal gebeuren, dus dat maakt ons een beetje verdrietig”, besluit Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today