7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Gert Verhulst teleurgesteld in dochter Marie: dit vond hij niet kunnen

Foto: Peter De Smedt

De fans van Marie Verhulst krijgen de volgende dagen de kans om haar op VTM aan het werk te zien. Eric Goens volgt Marie Verhulst achter de schermen van de showbizz voor zijn nieuwe programma ‘De Zomer Van. Maandagavond kan je de eerste aflevering op VTM bekijken.

Beginnen doet Eric Goens in Antwerpen, waar het nieuwe baasje van Samson woont: Marie Verhulst. Zij neemt Eric mee naar de zangrepetities, de opnames van haar videoclip en Plopsaland.

Ze vertelt in het programma ook hoe Gert haar dé vraag heeft gesteld: “Dat was bijna twee jaar geleden op café. We hadden al wat veel gedronken en dachten dat het een grap was. Maar hij meende het, want hij was een beetje teleurgesteld omdat ik ermee moest lachen”, reageert Marie Verhulst.

Dat Marie moest lachen met de vraag om het nieuwe baasje van Samson te worden is op zich niet zo verwonderlijk. Gert Verhulst was op dat ogenblik al ruim 28 jaar het baasje van de populairste hond van ons land. “Het overviel me en ik wilde daar toch even over nadenken. Ik word mijn hele leven al vergeleken met wat mijn vader doet en als je dan ook nog eens exact dezelfde job gaat uitvoeren… Maar het is niet dat ik dat heel erg vind”, lacht Marie.

‘De Zomer Van’, maandagavond om 21 uur op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today