2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Get Ready! viert 22e verjaardag met concert in Ninove

Get Ready
© RV

Nadat ze vorig jaar een gesmaakt reünieconcert gaven in Ninove, hebben de heren van de populaire groep besloten om ook dit jaar hun fans weer in watten te leggen.

Fans van Jimmy, Koen, JM en Glenn moeten nu al 28 april aanstippen in hun agenda, want dan verwachten de heren van Get Ready! hen voor een verjaardagsconcert met alles er op en er aan!

Een jaar geleden besloten Jimmy, Koen, JM en Glenn de draad op te nemen waar ze die jaren geleden hadden laten vallen.  De fans van toen, ondertussen al aardig opgeschoten volwassenen, waren door het dolle heen.

Get Ready
© Entertainment Today

Twee uitverkochte reünieconcerten en een kerstconcert later, hebben de heren besloten om ook dit jaar een verjaardagsconcert te geven. 22 jaar geleden zag de groep het levenslicht en dat moet dus op passende wijze gevierd worden.  Dat doen ze trouwens in goed gezelschap want Wim Leys en Petra komen de jongens gezelschap houden op het podium!

Ultratop

Met hun nieuwe single ‘Ik Weet Niet Hoe’ scoren Koen, Jimmy, JM en Glenn ondertussen sterk in de Vlaamse Ultratop 50.  Deze week komen de jongens met hun single terecht op de 18de plaats.  “Een resultaat waar we heel gelukkig mee zijn,” aldus het viertal!

Praktisch

  • Wanneer?  Zaterdag 28 april 2018 om 20u
  • Waar? CC De Plomblom in Ninove
  • Tickets en info: bart.vermeer@telenet.be of 054 33 62 17

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today