6 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Gewezen Familie-acteur gebroken na afscheid: ‘Ik ga je missen’

Guillaume Devos
Foto: DPG Media

Het einde van het schooljaar is normaal gezien een periode van vreugde. Helaas ook van verdriet, zeker als je een minder goed resultaat op school hebt.

Voor Guillaume Devos is het einde van dit schooljaar er één in mineur geworden. De gewezen acteur uit Familie deelt op zijn sociale media tragisch nieuws: één van zijn leerlingen is niet meer.

“Lieve beeldschone ziel vanbinnen en vanbuiten. Vandaag ging je je diploma ontvangen maar eergisteren koos je voor een andere keuze waar we kapot van zijn, je familie, het hele team, je klasgenoten, je vrienden, docenten”, schreef Guillaume dinsdagavond op zijn
sociale media.

“Ik kan er nog steeds niet bij dat jouw stoel leeg zal zijn in september… ik ga je ontzettend hard missen! Fier dat ik je mocht leren kennen. RIP ❤️✨”, besluit de acteur die duidelijk gebroken is.

Voor de familie, vrienden en collega’s van het meisje in kwestie zal het einde van het schooljaar altijd een moeilijke periode zijn.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today