4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Giana uit K2 zoekt K3 bekent: “Ik ben een valse blonde”

Foto: DPG Media

Sinds 11 september 2021 gaan we in Vlaanderen op zoek naar een waardige vervanger voor Klaasje bij K3. In de eerste aflevering zagen we heel wat jongens en meisjes de revue passeren en slechts enkelen belandden bij de voorlopige top 10. Onder hen de 19-jarige Giana.

Ze had al een beetje ervaring door te zingen op school, maar zo’n podium en jury, dat gaf haar toch wat extra stress. Maar ze deed het goed, en de jury was meteen overtuigd. “Ik ben tevreden over mijn prestatie, maar het kan altijd beter. Maar ik mag best fier zijn, vind ik. En dat glitterjurkje heeft het hem gedaan, hé”, lacht ze in Tv Familie.

Giana is een vrolijke, blonde meid uit Hoevenen en heeft hiermee alle troeven in huis om een echt K3’tje te worden. “Ik moet wel iets bekennen. Mijn haar was ten tijde van de opname gekleurd. Van nature is het bruin. Ik ben dus een valse blonde.”

De kandidate heeft altijd heel erg opgekeken naar K3. Maar haar ultieme favoriete K3- zangeres is toch wel Karen Damen. “Wat een topmadam! Vooral dat losse spreekt mij aan. En hoe ze na K3 nog een tv-en muziekcarrière heeft uitgebouwd… ja, in Karens voetsporen wil ik wel treden”, aldus Giana.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today