9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Gilles De Coster: “Dat was de enige juiste beslissing”

Gilles De Coster: “Dat was de enige juiste beslissing”

Play4

Het tiende seizoen van ‘De Mol’ wordt er eentje om nooit meer te vergeten. De makers wilden een spectaculaire verjaardagseditie en die hebben ze gekregen ook. De Mol gooide zelf de handdoek in de strijd nadat hij voelde dat hij er mentaal onderdoor ging.

Toch was het voor Gilles De Coster en de makers van het programma geen eenvoudige beslissing om er zomaar de stekker uit te trekken. “We zijn toen wel zelf naar Philippe gegaan en gezegd dat we er beter mee ophielden, maar Philippe was ondertussen zelf al zover. Hij is een slimme gast, hij merkte natuurlijk zelf ook dat zijn vat af was”, zegt Gilles in Humo.

Een mol die zelf besluit om te stoppen met zijn rol, dat hadden de makers niet in de planning voorzien, net zo min als het stopzetten van de opnames. “Dat is echt niet in ons opgekomen. Philippe was de eerste om te zeggen dat we er vooral niet mee mochten kappen. Hadden we al in aflevering zes of zeven gezeten, dan hadden we wellicht geen keuze gehad. Maar nu moeste we verder, de enige juiste beslissing.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today