12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Gio Kemper lanceert tweede solo single ‘Hoe Je Loopt’

Gio Kemper

Gio Kemper die momenteer furore maakt als Aladdin in de gelijknamige musical, brengt na ‘Bitterzoet’ zijn tweede single uit: ‘Hoe Je Loopt’.

Ondanks een vol geplande agenda is Gio druk in de weer met het uitbouwen van een solocarrière. Elk vrij moment wordt gebruikt om die ambitie waar te maken. “Ik ben een duizendpoot. Ik kan niet stilzitten. Ben ik niet aan het draaien voor Nachtwacht dan heb ik waarschijnlijk een optreden gepland met RFF, de KetnetBand of ben ik bezig met een zijproject, zoals nu met Aladdin De Musical. Maar de studio… dat is pas thuiskomen.”

De uren in die studio brengt hij door met zijn music director Stijn Tondeleir. Samen vormen ze één muzikaal brein dat als doel heeft nieuwe Nederlandstalige nummers de wereld in te sturen. “We gaan op zoek naar teksten en sounds waarvan we rillingen over onze rug krijgen. Als dat gebeurt, weten we dat het goed zit”. En zo geschiedde, want Gio zijn tweede single is een feit.

“Voor mij kan de zomer nu écht starten!”

‘Hoe Je Loopt’ heeft alle ingrediënten om een zomerse hit te worden. De positieve vibes en de uiterst dansbare beats staan synoniem voor het nummer.

“Ik wilde een song maken waarvan mensen direct energie krijgen en die hen meteen een zomers gevoel geeft. In ‘Hoe Je Loopt’ wordt mijn aandacht getrokken door een vrouw. Op het moment dat ik haar in de ogen kijk, verlies ik mezelf helemaal in haar blik. Mocht zoiets in het echt gebeuren… dat zou toch heerlijk zijn! Met dit nieuw nummer kan voor mij de zomer nu écht starten.”

‘Hoe Je Loopt’, de tweede single van Gio Kemper, verschijnt op 12 juni 2019.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today